STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Dëshmoret e Kombit Kati 2 / Nr 5, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Kompania Hr bee ka punuar për një kohë të gjatë në zhvillimin e softverit për dixhitalizimin e proceseve për menaxhimin e Burimeve Njerëzore, duke u bazuar në standardizimin e atyre proceseve sipas ISO standardeve për menaxhim.

Janë më shumë se 260 + faza të proceseve plotësisht të dixhitalizuara për menaxhimin e Burimeve Njerëzore, të cilat do të lehtësojnë dhe rrisin efikasitetin e punës gjatë menaxhimit të Burimeve Njerëzore në kompaninë tuaja.

Platforma fillimisht është prezente për tregun e Kosovës dhe Shqipërisë dhe është në gjuhë: Shqip dhe Anglisht

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Business Development Services
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  0-50,000
 • Produktet e kompanisë:

  HR Management Software

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook