STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I SILVER

Profili

Hallakate është një ndër agjencitë e para në Kosovë e fokusuar vetëm në media sociale. Hallakate ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në internet.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Business Systems & Tools, Campaign Development and Art Direction, Content Management System, Customer Relationship Management (CRM), Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, IT Consulting Services, Mobile Application Development, Online Marketing, Training & Education, Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2011
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  IPKO Mobile App

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook