STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BASIC

Profili

GENZ Agency është agjencia e parë në Kosovë që fokusohet ekskluzivisht në trendet e gjeneratës Z. Specializohemi në marketing dixhital, zhvillim uebi, zgjidhje softuerike, dizajn dixhital dhe konsulencë për transformimin dixhital të biznesit, duke ofruar zgjidhje inovative dhe strategji të personalizuara për të ndihmuar bizneset të përparojnë në epokën dixhitale.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, Brand Management, Business Development Services, Business Process Outsourcing (BPO), Campaign Development and Art Direction, Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, Graphic Design Services, Interactive Design, Online Marketing, Search Engine Optimization and Marketing, Training & Education, Web Data Collection, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2023
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  Web Development, SAAS, Digital Design, Digital Marketing, Brand Identity.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook