STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Ne jemi një kompani moderne e transformimit dixhital të bazuar në inteligjencë artificiale, që ofron produkte, shërbime dhe zgjidhje për kompani ndërkombëtare.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Android Development Services, Cloud Computing Services, Databases, IT Consulting Services, Mobile Application Development, Online Marketing, QA Automation, Smartphones and Other Mobile Device services, Software Development, Software Distribution, Web Development and Design, Fintech
 • Viti i themelimit:

  2019
 • Numri i punëtoreve:

  51-100
 • Produktet e kompanisë:

  Elba Discovery Tool, TestMe, Identify

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook