STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Elunas Marketing – ofron shërbime të marketingut digjital, të fokusuara në pjesën vizuele. Dizajn grafik, Web dizajn, Dizajn për rrjete sociale, dhe dizajn për print.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Multimedia Services
 • Viti i themelimit:

  2019
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  Web Dizajn(UI/UX), Dizajn për rrjete sociale, Dizajne për brend dhe identitet, Dizajne për print.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook