STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

dua.com po ndryshon mënyrën se si komunitetet e ndara lidhen mes vete! Ne kemi ndërtuar platformën që nxit lidhjen mes njerëzve përmes dashurisë, miqësisë dhe biznesit! Qëllimi ynë është që t’i japim mundësi secilit të ndihet si në shtëpi. Këtë e bëjmë duke i dhënë në dispozicion aplikacionin dua.com, i cili me anë të përputhjes i bashkon njerëzit!

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Mobile Application Development
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  dualove, duabiz, duafriends, duapay, duatoken

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook