STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Arinjtë polarë na kujtojnë nevojën për të qenë më të kujdesshëm ndaj natyrës dhe mjedisit.
Fokusi ynë kryesor është promovimi i produkteve dhe bizneseve qe kane per qellim mbrojtjen e ambientit.

Duke filluar nga zhvillimi i brendit, menaxhimi i rrjeteve sociale, rritjen e shitjes, rritjen e bazës së ndjekësve tuaj, e deri tek gjenerimi i fondeve për ndonjë kauze, ne shfrytëzojmë përvojën, strategjitë efikase të përmbajtjes, dhe të dhënat e ofruara nga paltformat, qe te ndihmojme ne krijimin e nje planeti më te gjelbër.

Polar Bear Agency është agjencia e parë e fokusuar në “Green Marketing” në Kosovë.

Pra, ne ju ndihmojmë ju që ju të ndihmoni planetin!

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Online Marketing
 • Viti i themelimit:

  2021
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  0-50,000
 • Produktet e kompanisë:

  Performance-based advertising; Design & Social Media Management; Search Engine Optimization; Product Photography; Web Design

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook