STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BASIC

Profili

Coders Lab Kosova është një degë e Coders Lab e cila është themeluar në vitin 2013 në Poloni. Ne jemi një nga bootcamps më të mëdha dhe më të vjetra në Evropë. Ne kemi mbi 9000 të diplomuar dhe jemi të pranishëm në Poloni, Rumani, Austri, Spanjë, Indonezi dhe Kosovë. Kemi vite që mbajmë kurse në IT dhe falë kësaj përvoje e dimë se praktika dhe cilësia më e lartë e të mësuarit janë shumë të rëndësishme! Prandaj instruktorët tanë janë specialistë në fushën e tyre.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Training & Education
 • Viti i themelimit:

  2021
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Javascript, Python, Manual Testing and Automation Testing Courses

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook