STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rruga Enver Maloku, #10, Prishtinë, 10000, Kosova, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

DataX LLC, kompani e themeluar në vitin 2020 me synimin për të adresuar sfidat më të mëdha të privatësis së të dhënave dhe sigurisë kibernetike. Kompania kombinon ekspertizë disa vjeqare në fushën e të dhënave të hapura, për të nxitur transparencën institucionale, angazhimin e qytetarëve, llogaridhënien dhe transparencën. Kjo eksperiencë ka kriju rrugë të reja në mënyrë që të identifikojmë mundësi për transformimin dixhital të sigurtë.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  0-50,000
 • Produktet e kompanisë:

  Vlerësim, këshilla dhe vendosje të mekanizma të mbrojtjes së të dhënave.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook