Festa e fundvitit të STIKK-ut

STIKK feston fundin e një viti të sukesshëm  dhe fillimin e mbarë të 2019-tës me të gjithë anëtarët dhe partnerët. Faleminderit që qëndruat me neve gjatë gjithë kësaj kohe, presim me padurim të festojmë sukseset e vitit të ardhshëm në ahengun tjetër të radhës.