Bëhu pjesë e shitjës ONLINE

Shoqata e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit të Kosovës (STIKK) ka kënaqësinë të publikoj thirrjen e hapur për mbështetje të bizneseve të grave ne Kosovë, përmes projektit “She-STORE”, i mbështetur nga Agjencia Per Barazi Gjinore(ABGJ).

Ky projekt, i përbërë nga disa aktivitete të ndërlidhura, synon të arrijë krijimin e e-dyqaneve për 50 biznese me pronare gra në platformën “shitjaonline.com“. Mbështetje shtesë do u ofrohet grave permes trajnimeve në:
· Fotografi dhe redaktim te fotografisë
· Dizajn Grafik
· Identiteti Visuel i Biznesit
· Menaxhim i Rrjeteve Sociale dhe
· Mentorim
Për të aplikuar, klikoni në vegëzën më poshtë: