logo

Anëtarë i argjendtë

Detajet e Kontaktit

Mobil: 038/221202

E-mail: [email protected]

Obj.F & A Inxheniering, Lam. B-1/6 /Rr. Xheladin Hana

Prishtinë, Kosovë

bit Kosova është anëtare e kompanisë austriake bit group, e cila është kompania me e njohurë në Austri dhe Evropë për ofrimin e produketeve, teknologjisë, know-how dhe zgjidhjeve në lëminë e-Learning (mësimit elektronik, e- mësimi) dhe Blended Learning, të cilën gjë e dëshmon edhe marrja e disa shpërblimeve të rëndësishme internacionale.

bit Kosova ofron qasje në paletën e gjerë të produkteve dhe shërbimeve të kompanisë bit group, por njëkohësisht posedon me të gjitha komponentët dhe resurset e nevojshme për përshtatjen e këtyre produkteve dhe shërbimeve nevojave dhe kërkesave të klientëve tonë dhe të tregut kosovarë.

Shërbimet e Kompanisë: E-Learning & Blended Learning, Environmental and Sustainable Management, Software Development, Training & Education

Viti i themelimit: 2009

Produktet e kompanisë: x