logo

Anëtarë i bronztë

Detajet e Kontaktit

Tel: +386 49 860 155

Mobil: +386 49 686 310

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: https://zag-apps.com/#home

Rr. Luan Hajradinaj nr. 11/10

Prishtinë, Kosovë

ZAG APPS eshte nje kompani zhvilluese e aplikacioneve mobile dhe web, me nje pervoje te madhe ne fusheveprimin e saj. Kompania bashkon vullnetin, motivimin dhe kreativitetin me nje staf dinamik ekspertesh.

Keto karakteristika ne kombinim me njohurite e perditesuara rreth tregut dhe zhvillimeve ne IT, na kane mundesuar te bashkepunojme me kliente te ndryshem nga sektore dhe shtete te ndryshme.

 

Qarkullimi vjetor: 50,000-250,000

Shërbimet e Kompanisë: Android Development Services , Big Data Systems, Data Architecture & Analysis, iOS Development Services, Mobile Application Development, Web Development and Design

Viti i themelimit: 2013

Nr. i Punonjësve: 11-50

Produktet e kompanisë: aplikacione mobile dhe web