logo

Anëtarë i bronztë

Detajet e Kontaktit

Tel: +447502546716

Mobil: +38649853876

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.sogody.com

Agim Ramadani D2, Nr. 6

Prishtinë, Kosovë

Sogody eshte nje kompani e perbere prej nje grupi individesh qe ndajne te njejtat mendime dhe jane te inspiruar te perdorin njohurite e tyre ne menyre qe te transferojne vlera digjitale per bizneset dhe shoqerine ne mbare boten. Ne besojme se tregimi yne me i mire eshte vendosmeria e ekipit per te i’u adaptuar ndryshimeve teknologjike, gje qe e deshmon perspektiven tone globale dhe na ben te gatshem per klientet tone. Ky obsesion dixhital paraqet nje udhetim qe na frymezoi te gjejme një markë që është po aq e jashtëzakonshme sa cilësia e punës që ne ofrojmë: Sogody – Sa hyjnore.

Qarkullimi vjetor: 50,000-250,000

Shërbimet e Kompanisë: Big Data Systems, Business Process Outsourcing (BPO), Data Architecture & Analysis, Digital Marketing Consulting, Financial Management Systems, Interactive Design, Online Marketing, Project Management, Software Development, Web Data Collection

Viti i themelimit: 2017

Nr. i Punonjësve: 0-10

Produktet e kompanisë: Fintech, Martech, Data & Business Intelligence