logo

Anëtarë i argjendtë

Detajet e Kontaktit

Mobil: +38349686668

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.sentry.co.com

Bill Clinton Boulevard

Prishtinë, Kosovë

Sentry Cybersecurity ofron shërbime të sigurisë kibernetike dhe përmirësimin e mbrojtjes së teknologjisë në çdo aspekt të biznesit duke ndihmuar, ngritur dhe forcuar infrastrukturën kritike.

Sentry Cybersecurity ka për qëllim të përmirësojë sigurinë e informacionit përmes trajnimeve, gatishmërisë për intervenim 24/7, dhe ekspertizës së specializuar.

Qarkullimi vjetor: 0-50,000

Shërbimet e Kompanisë: Anti-Virus Systems, File Storage and Management, Information Security Services, IT Consulting Services, PC Security Services , Software Development, Software Distribution, Software Support & Trainings , Software Testing Services, Technical Support, Training & Education

Viti i themelimit: 2017

Nr. i Punonjësve: 0-10

Produktet e kompanisë: Carbon Black Endpoint Protection, Splunk, Labyrinth Cybertrap, Backup Shadow Server, Cryptea Cyber Threat Intelligence