logo

Anëtarë i bronztë

Detajet e Kontaktit

Tel: 038 606 126/127

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.rrota.com

Lagja Arbëria 3, Rr. Ahmet Krasniqi p.n

Prishtinë, Kosovë

Rrota është kompani lidere e komunikimit digjital me bazë në Prishtinë (Kosovë) e themeluar në 2001 me qëllim të ofrimit të zgjidhjeve kreative për probleme dhe procese biznesore. Ka të punësuar gjithsej 22 punëtorë të strukturuar në 3 departamente kryesore: Menaxhimi i Projekteve, Dizajn, dhe Zhvillim.

Rrota është e specializuar në dizajnim dhe zhvillim të softuerëve dhe uebfaqeve dhe përdorë metodologjinë SCRUM për menaxhim agjil të projekteve. 70% e portfolios sot përbëhet nga projekte outsource në Gjermani, Zvicër, Austri, Norvegji, Suedi, Britani të Madhe dhe Rusi.

Rrota punon me shumë institucione publike, banka, organizata dhe kompani private dhe dallohet në treg me eksperiencë, profesionalizëm dhe llogaridhënie.

Qarkullimi vjetor: 50,000-250,000

Shërbimet e Kompanisë: Animation and 3D Services, Brand Identity Development, Business Process Outsourcing (BPO), Campaign Development and Art Direction, Content Management System, E-commerce Services, Game Development Services, Graphic Design Services , Interactive Design, Mobile Application Development, Software Development, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance

Viti i themelimit: 2001

Nr. i Punonjësve: 11-50

Produktet e kompanisë: Rrota CMS, Digital Signage, Wayfinding System, Game Engine