logo

Anëtarë i bronztë

Detajet e Kontaktit

Mobil: +386 49 721 777

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.puricity.com

Kompleksi Carshia Marigona Residence

Graçanicë, Kosovë

puricity LLC eshte kompani ne fushen e IT dhe vepron prej vitit 2016, ne jemi nje kompani Gjermano-Kosovare dhe punojme per tregun gjermano foles dhe jemi plotesisht te perqendruar ne eksportimin e sherbimeve tona. Per momentin punesojme 13 Persona me tendence te rritjes edhe ne te ardhmen.

Qarkullimi vjetor: 250,000-500,000

Shërbimet e Kompanisë: Business Process Outsourcing (BPO), Custom Business Solutions, IT Consulting Services, Microsoft Solutions, Project Management, System Infrastructure, Telecommunication Services

Viti i themelimit: 2016

Nr. i Punonjësve: 11-50

Produktet e kompanisë: Customized IT Solutions