logo

Anëtarë i bronztë

Detajet e Kontaktit

Mobil: 049339132

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: https://www.ornio.no

Rr. Aziz Kelmendi 31/7

Prishtinë, Kosovë

Ornio është një kompani digjitale që i dedikohet mediave te reja me fokus ne web development, branding dhe UX/UI.

Qarkullimi vjetor: 0-50,000

Shërbimet e Kompanisë: Brand Identity Development, Brand Management, Databases, Graphic Design Services , Interactive Design, Software Development, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services

Viti i themelimit: 2016

Nr. i Punonjësve: 0-10

Produktet e kompanisë: web development