logo

Anëtarë i thjeshtë

Detajet e Kontaktit

Mobil: 049669949

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: http://milingona.co/

Mati 1, Rruga B, Blloku 2 Nr. 31

Prishtinë, Kosovë

Milingona LLC ofron një gamë të gjërë të shërbimeve nga fusha e teknologjisë informative në solucionet biznes-biznes (B2B) dhe konvertimin e ideve origjinale në aplikacione për tregun kosovar si dhe atë ndërkombëtar. Fokusi kryesor është në krijimin, dizajnimin dhe zhvillimin e web solucioneve dhe mobile aplikacioneve duke përdorur teknikat më të reja dhe të avancuara për zhvillimin e tyre.

 

Klientët të cilët janë fokusi ynë janë kryesisht bizneset, programuesit individual që mund të përdorin produktet tona në punën e tyre si dhe klientët e tjerë që do të blejnë produktet e ofruara nga ne për lansimin e webfaqeve personale.

Qarkullimi vjetor: 0-50,000

Shërbimet e Kompanisë: IT Consulting Services, Mobile Application Development, Web Development and Design

Viti i themelimit: 2015

Nr. i Punonjësve: 0-10

Produktet e kompanisë: x