logo

Anëtarë i artë

Detajet e Kontaktit

Tel: 038733513

Mobil: 049182566

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.hallakate.com

Rr. Sejdi Kryeziu n5 (Pejton)

Prishtinë, Kosovë

Hallakate ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në internet

 

 

 

Qarkullimi vjetor: 0-50,000

Shërbimet e Kompanisë: Business Systems & Tools, Campaign Development and Art Direction, Content Management System, Customer Relationship Management (CRM), Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, IT Consulting Services, Mobile Application Development, Online Marketing, Training & Education, Web Development and Design

Viti i themelimit: 2011

Nr. i Punonjësve: 0-10

Produktet e kompanisë: Ipko Mobile App