logo

Anëtarë i thjeshtë

Detajet e Kontaktit

Tel: 038 324 000

Mobil: 049 770 632

Fax: 038 324 001

E-mail: [email protected]

Uebfaqja: www.beo-kosovo.com

12 Qershori

Ferizaj, Kosovë

BEO GmbH eshte nje kompani Gjermane me seli ne Endingen am Kaiserstuhl afer Freiburg-it qe eshte themeluar ne vitin 1987 dhe numeron rreth 200 punetor ne gjithe Boten, 20 prej tyre momentalisht jane te punesuar ne Kosove. BEO specializon me produkte soufterike dhe sherbime ne fushen e Doganave/Transportit dhe Import Exportit. Te gjitha produktet e BEO jane ne versionin In-house ose te bazuara ne web. “BEO ATLAS” eshte njera nder produktet kryesore tona dhe rradhitet ne TOP 3 te soufterave Gjerman te certifikuar ne fushen e EXPORT/IMPORT-it.

 

BEO L.L.C. eshte themeluar 2 vite me pare ne Ferizaj, dhe eshte dege e BEO GmbH.

Shërbimet e Kompanisë: Information Security Services, Software Development, Software Distribution, Software Testing Services

Viti i themelimit: 2014

Nr. i Punonjësve: 11-50

Produktet e kompanisë: BEO-ATLAS-AUSFUHR BEO-ATLAS-EINFUHR BEO-E-DEC BEO-ATLAS-VERSAND BEO-NCTS BEO-SANKTIONSPRÜFUNG / BEO-Exportkontrolle BEO-PARCEL BEO-EXPOWIN BEO-PRÄFERENZ / LE-Portal BEO-EMCS BEO-KIZ