Ngjarjet e organizatës sonë, të cilat kanë për ide zhvillimin e sektorit të TIK në hap me trendet botërore.

Ngjarjet e kaluara

  • Shoqata për Teknologji të Informacionit dhe të Komunikimit të Kosovës (STIKK), ju fton në mbledhjen e 8-të të Kuvendit të STIKK, e cila do të mbahet me 24 Mars, 2016 me fillim nga ora 09:00 (draft agjenda është e bashkëngjitur), Hotel Sirius, Prishtinë.

  • STIKK ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në ngjarjen për Lansim të Projektit STIKK Education, e cila do të mbahet neser, me 15 Dhjetor, 2015, në ora 10:00, në Qendrën e Inovacionit të Kosovës (ICK).

  • 29 tetor 2015

    Hotel Emerald

    KosICT 2015

    KosICT 2015 është një ngjarje 2 ditore e cila mbahet me 29-30 Tetor, si dhe po vjen me katër tema të reja, të cilat janë Virtual Reality, Industry 4.0, Internet of Things dhe Mobile Development.

Thirrja #15 - ICK

Publikimi i fundit

"Strategjia e Kosovës për TI"

Abonohu në buletinin tonë