STIKK organizon ngjarje B2B në Cologne, Frankfurt dhe Darmstadt, Gjermani

18 nëntor 2016

Në vazhdën e aktiviteteve për IT strategjinë dhe promovimin e eksportit, STIKK në bashkëpunim me Capgemini Consulting dhe me përkrahjen e GIZ dhe USAID organizoi një B2B udhëtim në Gjermani nga 14 deri me 18 Nëntor 2016.

6 kompani anëtare te STIKK (Adaptivit Engineering, Cacttus, ITEG, LinkPlus, Rrota dhe Zetta Technologies) patën rastin të takohen me kompani dhe organizata të rajonit të Cologne, Frankfurt dhe Darmstadt, të cilat punojnë në fushën e Teknologjisë së Informacionit.