• 24 mars 2016

  Hotel Sirius, Prishtinë

  Vetëm për Anëtarë të STIKK: Mbledhje të Kuvendit të STIKK - 24 Mars, 2016

  Shoqata për Teknologji të Informacionit dhe të Komunikimit të Kosovës (STIKK), ju fton në mbledhjen e 8-të të Kuvendit të STIKK, e cila do të mbahet me 24 Mars, 2016 me fillim nga ora 09:00 (draft agjenda është e bashkëngjitur), Hotel Sirius, Prishtinë.

 • 15 dhjetor 2015

  ICK - Prishtine

  Lansimi i projektit të STIKK Education - 15/12/2015 @ ICK

  STIKK ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në ngjarjen për Lansim të Projektit STIKK Education, e cila do të mbahet neser, me 15 Dhjetor, 2015, në ora 10:00, në Qendrën e Inovacionit të Kosovës (ICK).

 • 29 tetor 2015

  Hotel Emerald

  KosICT 2015

  KosICT 2015 është një ngjarje 2 ditore e cila mbahet me 29-30 Tetor, si dhe po vjen me katër tema të reja, të cilat janë Virtual Reality, Industry 4.0, Internet of Things dhe Mobile Development.