• photo

  03 tetor 2017

  Mundësi trajnimi dhe certifikimi: Professional Scrum Master

 • photo

  12 shtator 2017

  (RISHPALLJE) Kërkesë për Shprehje të Interesit për Ofrues të Trajnimeve: Professional SCRUM Master (PSM)

 • photo

  28 gusht 2017

  Mundësi trajnimi dhe certifikimi: ISO 27001 Lead Implementer